REFERENTNI CENTAR ZA LAJMSKU BORELIOZU

Biocentar je specijalizirani centar za lajmsku boreliozu koji u suradnji sa zdravstvenim institucijama, poliklinikama, liječnicima, laboratorijima i ostalim pravnim subjekatima u zemlji i inozemstvu, obavlja djelatnosti informiranja, savjetovanja, istraživanja, dijagnostike i liječenja pacijenata oboljelih od lajmske borelioze i ostalih infektivnih bolesti.

Dijagnostički i terapijski protokoli provode se sukladno novim medicinskim, znanstvenim i iskustvenim metodama sa dokazanim parametrima dijagnostike i liječenja.

 

 

  • 12 GODINA ISTRAŽIVANJA I INFORMIRANJA U RH

  • PREKO 5000 KORISNIKA

  • NAJSTRUČNIJA DIJAGNOSTIKA I INTERPRETACIJA NALAZA

  • PROVJERENO LIJEČENJE SA KONTROLNIM PRETRAGAMA

 

Obratite se sa povjerenjem, greške u dijagnostici i neadekvatnom liječenju mogu dovesti do teških zdravstvenih posljedica.

 

logo za naslovnicu

 

 

POVEZNICE:

 

 

 

 

 

Svi sadržaji objavljeni na stranicama http://www.lajmskaborelioza.com su privatno intelektualno vlasništvo tvrtke Biocenter d.o.o., uključujući tekstualne, grafičke i ostale materijale, zaštićeni su autorskim pravima sukladno Zakonu o autorskim pravima RH. Protiv prekršitelja autorskih prava bez upozorenja biti će pokrenute pravne mjere sukladno Zakonu o autorskim pravima. Informacije na stranicama su informativne prirode i nisu namjenjene u službene medicinske svrhe, već kao iskustveni, znanstveni i istraživački materijal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s